wereldfotoalbum.nl

Op deze zonvakantie locaties kun je prachtige foto’s maken

Zonvakantie

Gaat jouw hart net als mijn hart sneller kloppen van foto’s maken van mooie plekken? Het klinkt voor sommigen gek, maar ik ga op vakantie om foto’s te maken. Natuurlijk ook om uit te rusten en te genieten van het weer, maar mijn zonvakantie is meestal gericht op kiekjes maken van de mooie stranden, cultuur en natuur, en dieren. Combineer ook jouw heerlijke zonvakantie met het maken van de beste foto’s, voor je wereldse foto album! In deze blog heb ik een lijst voor je opgesteld met plekken die niet alleen lekker warm zijn, maar waar je ook je fotografie hobby kunt uitbuiten. Ik heb er zelf al veel plezier gehad!

De zonvakantie met wandelingen: De Azoren

Waar liggen de Azoren? Het zijn 9 eilandjes diep in de Atlantische oceaan. Je waant je op zonvakantie op deze eilandjes in een waar paradijs. Niet alleen zijn de stranden prachtig tropisch, ook landinwaarts kun je foto’s schieten. Klim bijvoorbeeld een stukje omhoog en je hebt verre uitkijken waar je panorama shots kunt maken. Er zijn vele wandelpaden die op de toppen van de heuvels lopen. Daarnaast kun je gaan walvis- en dolfijnspotten! Neem je zoomlens mee op deze zonvakantie want de Azoren zijn gekozen als een van de beste locaties ter wereld voor deze activiteit.

Ga op rondreis in Indonesië

Je kunt op rondreis gaan door Indonesië als zonvakantie. Met een rondreis heb je het beste van de cultuur én de natuur. Je gaat bijvoorbeeld ook naar Toraja, wat bekend staat om de prachtige bijzondere huisjes en de inheemse volken. Een werkelijk unieke locatie om je wereldse foto album mee aan te vullen. Verder zijn er in Indonesië prachtige tempels om te zoeken. Toch blijft het een zonvakantie, dus er is ruimte om op het strand te liggen en te surfen.

Opnieuw Azië: Thailand

Zoals je uit de rondreis Indonesië en nu Thailand kunt opmaken ben ik fan van Azië. Dat komt omdat de cultuur en natuur zo ontzettend anders is dan in Europa! Je foto’s worden veel unieker dan ze zouden zijn als je in de buurt zou blijven. Thailand is prachtig als zonvakantie land om dezelfde redenen dat Indonesië zo mooi is. Cultuur en natuur komen mooi samen, en ook zijn er stranden. Daarnaast kun je bij Thailand fantastische onderwaterfoto’s maken! Denk aan tropische vissen. Ook Bangkok is prachtig, als je van heftige steden houdt als aanvulling op je zonvakantie. En er zijn rijstvelden! Hopelijk heb je met deze drie ideeën weer nieuwe ideeën voor jouw foto album.

Mobiele versie afsluiten