wereldfotoalbum.nl

Voor de beste en mooiste in het vak

De wereld rond met een reistas op wielen!

Als je hebt gereisd, zie je ze overal: De backpackers. Grote tassen of middelgrote tassen vol met spullen. Reizigers die vol passie de wereld rond reizen en daarbij bereid zijn comfort en luxe op te geven. Ik was zelf ook 1 van die reizigers. Maar op den duur begon die backpack mij te irriteren. Waarom niet reizen met wat meer comfort? Dus ik besloot een reistas op wielen te kopen! En ik wil nooit meer terug naar de befaamde backpack. Want hoeveel trektochten maak je nou eigenlijk? Uiteindelijk komt het er op neer dat je van hotel of guesthouse naar openbaar vervoer naar volgend hotel gaat. En dat kan prima met een reistas op wielen!

De voordelen van een reistas op wielen

Een weekendtas of grote sporttas lijkt heel handig, omdat er veel in kan. Maar dan wordt er vaak over het hoofd gezien dat je al dat gewicht wel over je schouder heen moet gooien en mee moet sleuren. Steeds vaker kiezen mensen daarom voor een reistas op wielen. Er zitten namelijk enorm veel voordelen aan een reistas op wielen. De wieltjes dragen het gewicht voor je, dus je bespaart jezelf die pijnlijke schouders. Daarnaast is de tas enorm wendbaar én zitten er vaak handige opbergvakjes aan de binnen- en buitenkant van de tas.

Een reistas op wielen doet eigenlijk een beetje denken aan een zachte koffer. Net als een koffer op wieltjes, kan je hem gewoon over de grond laten rollen, maar tegelijkertijd is het ook een tas die je over je schouder kunt gooien, mocht het nodig zijn!

Keuzes

Welke reistas op wielen moet je eigenlijk kiezen? Er is zoveel keuze! Het ligt er natuurlijk aan wat je gaat doen. Ga je maanden lang backpacken? Ga je op een stedentrip of iets er tussen in? Voor elke soort reis is er een geschikte reistas op wielen. We zetten er een paar voor je op een rij.

Stedentrip

Ga je een stedentripje maken of ga je een weekendje weg? Dan is een reistas op wielen van zo’n 44 liter ideaal! Deze tas past namelijk perfect als handbagage in het vliegtuig, aangezien de tas een handbagage formaat heeft. Dit is dus de ideale tas voor onderweg!

Backpacken

Ga je voor langere tijd weg? Kies dan voor een stevige, robuuste reistas op wielen. Het liefste met vier wielen, want die gaan langer mee. Kies voor stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Je wil namelijk niet dat halverwege je reis je tas uit elkaar valt. Kies voor een reistas op wielen van bijv. The North Face. Dan weet je zeker dat je goed zit!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 wereldfotoalbum.nl

Thema door Anders Norén