wereldfotoalbum.nl

Echt een plaatje: Kipling tassen

kipling tas

Al enige tijd ben ik op zoek naar de mooiste tas om vast te leggen op foto. Daarvoor heb ik lang gezocht en ik denk dat ik het heb gevonden. Kipling tassen zijn écht een plaatje. Het lijkt een eenvoudige opgave om tassen goed op de foto te krijgen, maar niets is minder waar! En ik kan het weten. Voor meerdere rapportages in de mode industrie heb ik namelijk gezocht naar diverse modellen, merken en soorten. Maar de Kipling tassen komen bij echt het best uit de verf. Daarom besloot ik ook maar een blogje te schrijven op mijn site, wereldfotoalbum.nl.

Diverse modellen schoudertassen

Een rugzak vastleggen op foto? Dan ga je voor een Eastpak, een Fjallraven, of een rugtas van het merk Herschel. Een handtas, clutch of ander klein formaat tasje? Dan heb je echt een hele ruime keuze. Voor schoudertassen (crossbody tassen) is er echter niet zo heel veel dat makkelijk te fotograferen is vanuit verschillende hoeken. En met verschillende belichtingen natuurlijk. Kipling tassen laten zich gelukkig eenvoudig vastleggen. Zelf ben ik er ook nog eens fan van, dus het is waarschijnlijk ook wel een klein stukje persoonlijke voorkeur. Ik heb er wel drie! Is dat gek? Het zijn allemaal andere kleuren en modellen, het is dus niet alsof ik drie exact dezelfde Kipling tassen in mijn collectie heb. Dat zou weird zijn.

Mooi, handig en kleurrijk

Kipling maakt haar tassen in verschillende kleuren, maar de meest prominente kleurvarianten die het merk gebruikt zijn grijs, lichtgrijs, lichtblauw en zwart. Laat dat nu ook net de kleuren zijn die altijd mijn voorkeur hebben. Die kleuren van Kipling tassen passen namelijk erg goed bij spijkerbroeken en witte shirts (wat ik zelf het meest draag). Kipling tassen zijn bovendien ook nog eens zeer functioneel vanwege het volume dat er in past. Mijn fotocamera en accessoires kunnen er dus ook heel eenvoudig in! Nog een reden om fan te zijn van deze tassen.

Waar bestel ik mijn Kipling tassen?

Het leek me handig om gelijk even te zeggen waar ik mijn tassen bestel. Ik heb namelijk een webshop gevonden die ik zelf enorm fijn vind. En dat is Brandfield! Zelf ben ik nogal een chaoot, dus komt het voor dat ik pas op het laatste moment besluit dat ik iets wil. Maar dan wil ik het alsnog de volgende dag in huis hebben, natuurlijk. Bij Brandfield kan ik gelukkig tot half 12 in de avond bestellen en dan heb ik mijn bestelling alsnog de volgende dag in huis!

Mobiele versie afsluiten