wereldfotoalbum.nl

E-bikes zijn er voor jong en oud

E-bikes

E-bikes zijn er al lang niet meer alleen voor oude mensen die nog een rondje om willen. Nee, je ziet steeds meer e-bikes in het straatbeeld. En dat is logisch. E-bikes zijn namelijk erg fijne fietsen die je ook nog eens een zetje in de rug kunnen geven bij tegenwind of als je een heuveltje op gaat. Je kunt hele fietsvakanties doen op een e-bike. Als je tussendoor de accu maar weer even oplaadt. Al is ook het opladen van de accu lang niet meer zo vaak nodig als vroeger. Je kunt op veel e-bikes nu al meer dan 100 kilometer fietsen op één accu.
E-bikes

E-bikes voor scholieren

Scholieren hebben het al best zwaar. De schooldagen zijn lang en daarna zijn er, behalve het huiswerk, ook nog veel activiteiten. Scholieren kunnen hun energie dus goed gebruiken. Als ze op de fiets naar school gaan, is het best het overwegen waard om een e-bike aan te schaffen. E-bikes zorgen er namelijk voor dat de scholieren minder energie verbruiken op weg naar en van school. Energie die ze weer in andere zaken kunnen steken. Een e-bike zorgt evengoed voor wat extra beweging, je moet immers blijven trappen om vooruit te komen. Een e-bike is geen brommertje, scooter of snorscooter.

E-bikes voor een fietstocht

Maak je graag lange fietstochten? Dan is een e-bike echt iets voor jou. Door de e-bike te gebruiken kun je meer oog hebben voor je omgeving. Het fietsen kost je namelijk beduidend minder energie. Onderweg kun je in veel restaurants je e-bike weer opladen terwijl je zelf even een kopje koffie of thee doet. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan onderweg. Natuurlijk vraag je het even netjes voor je de accu in plugt, maar in veel gevallen zijn er zelfs speciale stopcontacten voor het opladen van e-bikes.

Hoe maak je een keuze uit alle beschikbare e-bikes?

Want er zijn nogal wat e-bikes op de markt. Je begint natuurlijk bij het kiezen van het juiste merk. Als je naar bovenstaande site gaat, dan zie je dat je heel gemakkelijk een keuzemenu kan doorlopen. Je klikt aan wat je verwacht van een e-bike en wat je voorkeuren zijn. Natuurlijk bestel je een e-bike niet zomaar online. Je wilt deze immers eerst even ervaren voor je ‘m aanschaft. Dat kan in veel winkels in Nederland. Een overzicht van al deze winkels vind je ook op deze site. Hier maak je een proefritje voor je de fiets bestelt.

Mobiele versie afsluiten